V-ati gandit vreodata ca ati putea schimba uleiul la masina dupa ce ati parcurs 50.000 de km, fara a-i afecta in niciun fel performantele si modul de functionare?

In plus, puteti obtine chiar o scadere a consumului cu 20%, o reducere cu pana la 75% a emisiilor poluante si cu pana la 95% a uzurii motorului.
Veti face si economii importante pentru ca banii pentru reparatii si cei pentru schimbarea uleiului la fiecare 10.000 de km. vor ramane in buzunarul dumneavoastra.

Aceste avantaje le puteti obtine daca veti adauga produsul Polytron in proportie de 10% la uleiul preferat, pe care il folositi de obicei la masina.
In loc sa inlocuiti uleiul dupa 10.000 km parcursi, puteti face acest lucru dupa 50.000 de km.

In cazul in care folositi doar un ulei obisnuit veti cheltui in medie cate 200 de lei la fiecare schimbare a acestuia, iar daca adaugati Polytron costul creste la 300 de lei, insa se mareste perioada de utilizare.
Astfel, daca parcurgeti, de exemplu, 100.000 de km. si folositi numai ulei obisnuit va trebui sa-l schimbati de 10 ori, iar costul va fi de aproximatitiv 2.000 de lei. Insa daca veti adauga Polytron, veti schimba uleiul numai de doua ori, iar costurile vor fi de numai 600 de lei, in timp ce diferenta de 1.400 lei va ramane in buzunarul dumneavoastra.

Aflati mai multe informatii aici

Lasă un răspuns

Select your currency
USD Dolar american (SUA)