Tehnologia din prezent a permis producătorilor auto să construiască motoare cu dimensiuni mai reduse, însă mai puternice și mai eficiente. Scopul este să livreze economie mare de carburant, emisii reduse și performanță ridicată.


Din cauza micșorării, supralimentării și designului avansat al motoarelor (precum injecția directă și distribuția variabilă) presiunea motorului aproape s-a dublat în ultimii 30 de ani, generând astfel o presiune mai mare asupra uleiului.
Uleiul de motor operează acum la temperaturi și presiuni mai mari. În zone precum cama și tachetul, uleiul este nevoit să reziste la presiuni în exces, de până la 10.000 de kg pe centimetru pătrat.


Cu motorul sub asemenea presiuni, singurul lucru care stă între suprafețele metalice este uleiul. De aceea este nevoie de un ulei care s-a dovedit a fi rezistent și care să rămână rezistent, cum este uleiul Polytron cu pachetul de aditivi MTC inclus. Și este necesar pentru fiecare drum, fiecare pornire, fiecare rotație de valvă, de fiecare dată când apeși accelerația. Ai nevoie de cel mai bun ulei Polytron, fabricat in California, USA.

Rezistența uleiului Polytron transformă o bună performanță intr-una excelentă. Află aici cum un ulei performant Polytron poate rezista creșterii presiunii, reduce frecarea și maximizează performanța pentru mai mult timp.

Lasă un răspuns

Select your currency
USD Dolar american (SUA)